Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen 3. Etap TOKİde geri sayım başladı

Gönen 3. Etap TOKİde geri sayım başladı

TOKİnin Gönendeki üçüncü ve son projesi 3. etap için ihale süreci başladı.

TOKİ`nin Gönen`deki üçüncü ve son projesi 3. etap için ihale süreci başladı. Üç tip olmak üzere 400 konut yapılacağını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ihalenin gecikmesini "yapılacak konut sayısı fazla. Mevcut arsa yetersiz kaldı. İmar tadilatıyla arsa birleştirilmesine gidildi. 3. etabın, ihale süreci şu anda başladı. Temmuz ayı içerisinde ihale yapılacak" dedi.
TOKİ, Türkiye`de ilk kez, Gönen gibi bir ilçede üçüncü etap yapmaya hazırlanırken, Gönen`de üçüncü etapta talep patlaması yaşanmıştı. 
Gerek ödeme kolaylığı gerekse yapılan binaların fiziki konumu ve yer seçiminden dolayı TOKİ projesine Gönen halkının yoğun ilgi gösterdiğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "İlk etabın, kullanışlı olmasının yanı sıra ödeme kolaylığı, vatandaşlarımızın cazibesini çekti. TOKİ`nin, Gönen`deki son konut projesi olan 3. etabına ilk etaptan daha fazla talep oldu. Yaklaşık 400 konut yapılacak. Konut sayısının fazla olmasından dolayı, arsa konusunda sıkıntı yaşandı. arsaları birleştirdik, imar tadilatına gidildi. Bu nedenden dolayı ihale gecikti. Üçüncü etabın ihalesi, Temmuz ayı içinde yapılacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false