Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gönen 800 kişilik iftar sofrası hazır

Gönen 800 kişilik iftar sofrası hazır

Gönen Belediyesi tarafından Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlköğretim Okulu bahçesine kurulan İftar Çadırında, Ramazan ayı süresince her akşam 800 vatandaşa iftar yemeği verilecek.

Gönen Belediyesi tarafından Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlköğretim Okulu bahçesine kurulan İftar Çadırı`nda, Ramazan ayı süresince her akşam 800 vatandaşa iftar yemeği verilecek.
Ramazan ayı nedeniyle, Gönen Belediyesi tarafından Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlköğretim Okulu bahçesine kurulan iftar çadırında, orucunu açmak isteyen tüm vatandaşlara ücretsiz yemek verilecek. 
Ramazanın ilk iftarı 9 Temmuz Salı akşamı gerçekleşirken, çadırda her gün vatandaşlar için iftar yemeği çıkacak. Hayırsever işadamları ve esnafların katkılarıyla hazırlanan yemekler, Ramazan ayı sonuna kadar kurulan iftar çadırında verilmesine devam edilecek.
Geleneksel hale gelen ve her yıl kurulan iftar çadırı, sosyal açıdan yerine getirdiği dayanışma, kaynaşma ve paylaşım işleviyle büyük önem taşıdığını belirten Başkan Yakar, "Yemeklerin kalitesi, esnafın ve işadamlarının sponsorluğu, büyük desteği ile her akşam yüzlerce vatandaşımıza ücretsiz iftar yemeği veriliyor. Ramazan ayı sonuna kadar her akşam, Gönen Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında, tüm halkımız oruçlarını açabilecekler. İftarın ardından yatsı namazı saatinde camilere gidecek Gönenliler, teravih namazlarını kılarak iftar akşamlarını geride bırakacaklar" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli