Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen Atatürk Caddesi yenileniyor

Gönen Atatürk Caddesi yenileniyor

Gönende Atatürk Caddesindeki bozuk yola tamirat yapılmadığı için eleştirilen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Atatürk Caddesinde doğalgaz hat çalışması yapılacak.

Gönen`de Atatürk Caddesindeki bozuk yola tamirat yapılmadığı için  eleştirilen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Atatürk Caddesinde doğalgaz hat çalışması yapılacak. Ekim ayından öncede doğalgaz çalışma tamamlanacak. Halkımız-dan biraz sabır ve hoşgörü bekliyoruz. Doğalgaz çalışmasıyla birlikte Atatürk Caddesindeki yol güzergahı yenilecek, altyapısı elden geçecek. Gönen`in en işlek caddesine, Gönen`in en şık yolunu kazandıracağız" dedi.
Caddenin yenilenmesi doğalgazdan gecikti
Doğalgaz hat döşeme çalışmalarından dolayı Atatürk Caddesindeki yolun yapımının geciktiğini açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Gönen`in en işlek ve merkezi noktalarından bir tanesi olan Atatürk Caddesinde, yolun bozuk olmasından dolayı vatandaşlarımızdan şikayet gelmekte. O bölgeden doğalgaz geçeceği için, yol yapımını bekletiyoruz.
Atatürk Caddesinde bir ay içinde doğalgaz hat döşeme çalışmaları başlayacak ve tamamlanacak. Biz de, altyapıyla birlikte yolu yapacağız" dedi.
Gönen halkından sabır ve hoşgörü de isteyen Başkan Yakar, "doğalgaz çalışmasından dolayı şehir içi yollarda sıkıntı yaşanmakta. Ancak, doğalgazın geçtiği bölgelerde, cadde ve sokak yollarımızı tamamladık, altyapıyı elden geçirdik. Yıllardır ötelenen, küçük tedbirlerle geçiştirilen Gönen`in altyapısı, baştan sona yenilendi. Yaz döneminde belediye ekiplerimiz, Gönen`in dört bir noktasında çalışma yapmakta" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli