Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Gönen Belediyesinden gençlere spor tesisi

Gönen Belediyesinden gençlere spor tesisi

Gönenin çehresini 7 yılda oldukça değiştiren yatırım ve hizmetlerin altına imza atan Başkan Yakar, 2012inin son ayında Gönen gençlerine dev bir yatırım kazandırıyor. 2012inin bitmesine sayılı günler kala Gönen dev bir yatırım daha kazanacak.

Gönen`in çehresini 7 yılda oldukça değiştiren yatırım ve hizmetlerin altına imza atan Başkan Yakar, 2012`inin son ayında Gönen gençlerine dev bir yatırım kazandırıyor.
2012`inin bitmesine sayılı günler kala Gönen dev bir yatırım daha kazanacak.
Belediye Başkanı Yakar`ın en fazla önem verdiği projelerin başında yer alan 200 dönüm alan üzerine kurulacak spor tesisi projesine Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL kaynak aktarıldı. Başkan Yakar, Spor Toto Genel Müdürlüğüyle bu hafta içinde protokolün imzalanacağını,  projenin ise 2013`in ilk aylarında ihale edileceğini açıkladı.
Gönen`de hizmet anlayışını değiştirdik
2 futbol sahası, 1 yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahasıyla örnek bir tesisi gençlerin hizmetine sokmak isteyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 2012`in en büyük projesi olarak değerlendirdiği spor kompleksi ne kaynak aktarıldığını açıkladı. Spor ve Genlik Bakanlığı ile Gönen Belediyesinin işbirliğinde yaşama geçirilecek olan spor kompleksi projesine Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL`lik kaynak aktarıldığını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Spor Toto Genel Müdürlüğüyle bu hafta içerisinde protokolü imzalayacağız" dedi.
Hazine`den yer tahsisinin gerçekleştiğini de belirten Başkan Yakar, "Gönen spor kompleksi, futbol sahasından, yüzme havuzuna, basketbol sahasından, tenis kortuna kadar her ayrıntının düşünüldüğü örnek bir tesis olacak. Gençlerimiz, her türlü sportif etkinliğini tesiste yapabilecek. Sportif alanların yanı sıra tesis, antrenman sahasıyla spor kulüplerimize hizmet verecek. Belediyemiz ile bakanlığın ortaklaşa inşa edeceği spor tesisinin projesi, 2013 yılının ilk aylarında ihale edilecek, 2013 yılı sonuna kadar da gençlerimizin hizmetine açılacak" müjdesini verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı