Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen Belediyesinden projenizi ücretsiz hazırlayalım çağrısı

Gönen Belediyesinden projenizi ücretsiz hazırlayalım çağrısı

Gönen Belediyesi girişimcilere bedava proje hazırlayacağını açıkladı.

Gönen Belediyesi girişimcilere bedava proje hazırlayacağını açıkladı.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen`den GMKA`ya proje sunmak isteyen KOBİ ve tarımsal kalkınma kooperatiflerine, Gönen Belediyesi olarak ücretsiz proje hazırlama ve eğitim desteği vereceklerini açıkladı.
GMKA 2013 yılı Mali destek programında tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi için 6 Milyon TL`lik bütçe ayırırken, Ticaret Borsaları, KOBİ`ler ve tarımsal kalkınma kooperatiflerinin hazırlayacağı projeler Ajansa başvurabilecek. 
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen`den GMKA`ya proje sunmak isteyen KOBİ ve tarımsal kalkınma kooperatiflerine, Gönen Belediyesi olarak ücretsiz proje hazırlama ve eğitim desteği vereceklerini belirtti.
Yakar: "KOBİ ile Kooperatifler bu fırsatı kaçırmasın"
Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Tarıma dayalı sanayi ve turizm sektörü dahil üç farklı mali destek programıyla 16 milyon destek vereceğini duyururken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, GMKA`nın 6 milyon TL bütçe ayırdığı tarıma dayalı sanayin geliştirilmesi programına Gönen`deki tarımsal kalkınma kooperatiflerine ve KOBİ`lere "proje hazırlayın" çağrısında bulundu.
Tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesini kapsayan mali destek programından köylerdeki tarımsal kalkınma kooperatiflerinin, Ticaret Borsalarının ve KOBİ`lerin faydalanabileceğini belirten Başkan Yakar, "Gönen Belediyesi olarak, proje sunmak isteyen kooperatiflerimize ve KOBİ`lerimize ücretsiz proje hazırlama desteği ve eğitimi vereceğiz" dedi.
Gönen`de tarımın öncelikli olduğuna değinen Başkan Yakar, "Gönen, tarımsal üretimin ön planda olduğu bir yer. Güney Marmara Kalkınma Ajansının, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi ve aynı zamanda çevrenin de korunması için 2013 destek programında önemli pay ayırdı. Gönen`in sosyal ve ekonomik hayatına katkıda bulunacak KOBİ ve tarımsal kalkınma kooperatiflerimize ücretsiz proje hazırlama desteği sunacağız" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli