Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Gönen bu projeyle tabakhanelerden kurtulacak

Gönen bu projeyle tabakhanelerden kurtulacak

Gönen'de tabakhanelere uygulanacak kentsel dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taşınma hazırlığında.

Gönen’de tabakhanelere uygulanacak kentsel dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taşınma hazırlığında.
Gaziosmanpaşa’yla Türkiye’de kentsel dönüşüm uygulamasını ilk yaşama geçiren belediye başkanı unvanını kazanan Erhan Erol, kentsel dönüşüm projesinde Gönen Belediyesine destek verecek.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile Gönen Deri İşadamları Derneği Başkanı Necmi Koç, Gaziospaşa Belediyesi eski Başkanı Erhan Erol’a brifing verdi.
1 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesinin, Türkiye’de benzeri olmayan ve amacına uygun tek proje olduğuna değinen Erol, “Projeye, ilçenin geleceğini şekillendirecek tarihi bir proje” övgüsünde bulundu.
Gönen’de, kentsel dönüşüm için harekete geçildi
Türkiye’de, kentsel dönüşümü yaşama geçiren ilk yerleşim merkezi olan Gaziosmanpaşa’nın eski belediye başkanı Erhan Erol ve ekibi ziyaret ettiği Gönen’de, kentsel dönüşüm projesinde Gönen Belediyesine destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.
Proje, Cumhurbaşkanına sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla da tanınan Gaziosmanpaşa Belediyesi eski Başkanı Erhan Erol, 1 milyar dolarlık Gönen Kentsel Dönüşüm projesini yaşama geçirecek yatırımcının bulunmasında yardımcı olacağının sözünü verirken, “Şu anda, Gönen Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgilenen ve beklemede olan iki yatırımcı var. Para önemli değil. Gönen’de de koşullar oluşmuş. Kentsel dönüşüm, Gönen’de her iki tarafa kazandıracak. Gönen halkı gibi deri sanayici de kazanacak. İddia ediyorum ki, proje tamamlandığında, Gönen’in bütçesi iki kat artacak. Gönen’in geleceğini şekillendirecek, tarihi bir proje. Dönüşümle birlikte Gönen turizm ve kongre merkezi olacak” dedi.
Gönen’in, ulaşım bakımından Kızılcahamam ve Afyon’dan daha avantajlı konumda olduğuna dikkat çeken Erol, “Gönen Kentsel Dönüşüm projesini, sizinle birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a götürelim” önerisinde bulundu.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu