Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gönen Köylerinde Yakar fırtınası

Gönen Köylerinde Yakar fırtınası

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy ziyaretleriyle büyükşehri anlatırken, Gönenin mahallesi olmaya hazırlanan köylerin sorunlarını ve taleplerini de birebir tespit ediyor. Gönen Muhtarlar

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy ziyaretleriyle büyükşehri anlatırken, Gönen`in mahallesi olmaya hazırlanan köylerin sorunlarını ve taleplerini de birebir tespit ediyor. Gönen Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Akman, Başkan Yakar`ın köy gezilerine "Köylerimiz, mahalle olmaya alışırken, Belediye Başkanımızın, gece gündüz tüm köylerimizi tek tek dolaşıp, köyleri dinlenmesi köylerimizde olumlu hava yaratmakta. Belediye Başkanımızın ziyaretleriyle, köylerimizde farklı bir hava esmeye başladı, büyükşehre bakış değişti" diyerek ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti aktardı.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın köy ziyaretlerine, Gönen Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Akman`dan destek geldi. "Büyükşehirle birlikte, köylerimiz Gönen`in mahallesi oluyor. Köylerde yaşayan insanlarımızda kafa karışıklığı yaşanmaktaydı. Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar`ın tüm köyleri bizzat tek tek ziyaret ederek, hem köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip, köylerde yaşayan insanların beklenti ve taleplerini tespit etmesi hem de büyükşehri anlatması köylerimizde çok farklı bir hava yaratmaya başladı" diyen Gönen Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Akman, "Köylerde yaşayan halkımız, ziyaretler sayesinde büyükşehir sonrası nelerin değişeceğini öğrenmeye başladı. kaygıları ortadan kalktı" dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın güleryüzlü olması ve köyleri dinlemesinin kendisine sempatiyi arttırdığını da kaydeden Akman, "Köylerimizde , belediye başkanımızın sayesinde olumlu hava esmekte" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı