Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönende doğal gazın dağıtımı devam ediyor

Gönende doğal gazın dağıtımı devam ediyor

Ucuz ve temiz yakıt doğalgaz Gönende en çok talep edilen hizmet durumunda.

Ucuz ve temiz yakıt doğalgaz Gönen`de en çok talep edilen hizmet durumunda. 
Bu yakıtı bir an önce kullanmak isteyen vatandaşlar doğalgaz hattının kendi cadde ve sokaklarına gelmesi için Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a ziyaretler gerçekleştirerek taleplerini iletiyorlar.
Çeşitli söylentilerden kafası karışan vatandaşlar,  ilk başta tereddütle baktıkları doğalgazı bir an önce  kullanabilmek için yetkililere ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bu ziyaretlerin en yoğunu doğalgazı ilçeye kazandıran Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a yapılıyor.  Aynı cadde ya da sokakta ikamet eden vatandaşlar bir araya gelerek gerek sözlü olarak gerekse imzalı dilekçelerle taleplerini Başkan Yakar`a iletiyor. 
Durumdan oldukça memnun olan Başkan Yakar ise vatandaşların taleplerinden dolayı tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Dağıtım çalışmalarını toplu yaşam alanlarından başlatan Başkan Yakar, bu şekilde ilçede özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlamış ve bu amacına da ulaşmış durumda. Bir yıl arayla aynı noktadan çekilmiş fotoğraflar doğalgaz kullanımından önce ve gazın kullanımından ilçenin temizlenmiş havasını bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Bu iki resim arasındaki fark enerji ve maddi tasarrufun yanında, gelecek nesillere temiz bir Gönen bırakmak adına yapılan çalışmayı daha da değerli kılıyor. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen`in yeşil doğasıyla, verimli topraklarıyla, değerli kaynaklarıyla ve huzur dokusuyla ülkenin en güzel köşelerinden biri olduğunu belirterek, "Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin insan ve çevre sağlığı adına ne kadar değerli olduğu ortadadır. Amacımız ulaşımıyla, sosyal alanlarıyla, ekonomik hareketliliğiyle, sosyal ve kültüre faaliyetleriyle eksiksiz bir yaşamı ortaya koyarak, günümüzü daha yaşanabilir bir hale getirmek, bunu yaparken de bilinçli bir tüketimle gelecek nesillere ve çevreye saygılı olabilmektir" dedi. Çeşitli söylentilerden kafası karışan vatandaşlar ilk başta tereddütle baktıkları doğalgazı bir an önce kullanabilmek için yetkililere ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bu ziyaretlerin en yoğunu doğalgazı ilçeye kazandıran Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a yapılıyor.  Aynı cadde ya da sokakta ikamet eden vatandaşlar bir araya gelerek gerek sözlü olarak gerekse imzalı dilekçelerle taleplerini Başkan Yakar`a iletiyorlar. Durumdan oldukça memnun olan Başkan Yakar ise vatandaşların taleplerinden dolayı tatlı bir sıkıntı yaşıyor. Dağıtım çalışmalarını toplu yaşam alanlarından başlatan Başkan Yakar, bu şekilde ilçede özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlamış ve bu amacına da ulaşmış durumda. Bir yıl arayla aynı noktadan çekilmiş fotoğraflar doğalgaz kullanımından önce ve gazın kullanımından ilçenin temizlenmiş havasını bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Bu iki resim arasındaki fark enerji ve maddi tasarrufun yanında, gelecek nesillere temiz bir Gönen bırakmak adına yapılan çalışmayı daha da değerli kılıyor. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen`in yeşil doğasıyla, verimli topraklarıyla, değerli kaynaklarıyla ve huzur dokusuyla ülkenin en güzel köşelerinden biri olduğunu belirterek, "Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin insan ve çevre sağlığı adına ne kadar değerli olduğu ortadadır. Amacımız ulaşımıyla, sosyal alanlarıyla, ekonomik hareketliliğiyle, sosyal ve kültüre faaliyetleriyle eksiksiz bir yaşamı ortaya koyarak, günümüzü daha yaşanabilir bir hale getirmek, bunu yaparken de bilinçli bir tüketimle gelecek nesillere ve çevreye saygılı olabilmektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli