Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönen'de muhtarlar toplantısı yapıldı

Gönen

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt başkanlığında, ilgili kurum yetkilileri ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımıyla Ekim ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt başkanlığında, ilgili kurum yetkilileri ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımıyla Ekim ayı muhtarlar toplantısı yapıldı. 
Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Gönen’de Korona virüs salgının son durumu, pandemi ile mücadelede maske, mesafe ve temizlik kuralları ve işyeri denetimleri, aşılanma oranları ve hedefleri, sokak hayvanlarının korunması faaliyetleri ile Balıkesir Valiliği'nin uyuşturucu ile mücadele kapsamında başlattığı “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” projesi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu, bu konularda muhtarlarımızın üzerine düşen görev ve sorumluluklar aktarıldı. 
Kaymakam Yurt, toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Muhtarlarımızla her ay yaptığımız toplantılarda, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sunulabilmesi amacıyla mahallelerimizdeki ihtiyaç ve sorunların ilk ağızdan dile getirilerek gereği yapılmak üzere hazır bulunan kurum amirlerine iletilmektedir. Bugün de muhtarlarımız vatandaşlarımızın temsilcisi olarak mahallelerinin sorunlarını doğrudan ilgili daire amirlerine iletme fırsatı buldu. Talepler gereği yapılmak üzere not edildi. Diğer taraftan pandemi ve aşılama başta olmak üzere önem arz eden bazı konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Devletin temsilcisi olan muhtarlarımız bu konularda üzerlerine düşen vazifeleri mahallelerinde sorumluluk bilinciyle yerine getireceklerdir.“ ifadelerini kullandı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli