Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen'de muhtarlar toplantısı yapıldı

Gönen

Gönen Kaymakamlığı önderliğinde, kırsal mahalle muhtarların katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı.

Gönen Kaymakamlığı önderliğinde, kırsal mahalle muhtarların katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı. 
Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt Başkanlığında, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Yb. Temel Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, ilgili kurum amirleri ve kırsal mahalle muhtarların katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı. 
Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda, İçişleri Bakanlığı’nın Genelgeleri ve "Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma” sloganı doğrultusunda; spor müsabakaları, asker uğurlama, düğün, nişan gibi kutlama, etkinlik ve programlarda silah kullanılmaması, havaya ateş açılmaması, orman yangınları, kurban bayramı tedbirleri ile Balıkesir Valiliği'nin uyuşturucu ile mücadele için başlattığı “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” projesi hakkında yapılan bilgilendirmenin yanı sıra, bu konularda muhtarların üzerine düşen görev ve sorumlulukları aktarıldı. 
Gönen Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden Psikolog Burcu Işık ve Psikolog Güzin Akbaba tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Faaliyet Planı” dahilinde de; aile içi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda farkındalığın artırılması amacıyla eğitim sunumu gerçekleştirildi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli