Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Gönende Tarım Fuarı yaklaşıyor

Gönende Tarım Fuarı yaklaşıyor

Gönen ilçesinde bu yıl 3. sü gerçekleştirilecek olan Gönen Tarım Fuarı, 4-7 Nisan tarihleri arasında Gönen Kapalı Pazar yerinde yapılacak.

Gönen ilçesinde bu yıl 3. sü gerçekleştirilecek olan `Gönen Tarım Fuarı`, 4-7 Nisan tarihleri arasında Gönen Kapalı Pazar yerinde yapılacak. 
Gönen ilçesinde bu yıl 3. kez sektöre kapılarını açacak olan "Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı" bu alanda bölgenin lideri olma özelliğini bu yıl da sürdürmeye kararlı.
Marmara Bölgesinin yanı sıra diğer bölgelerden de firmaların katılımı ile gerçekleşecek olan fuarın bu yıl yaklaşık 100 bin sektör mensubu tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.
Gönen Semt ve Fuar Alanı`nda, 4-7 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda, geçtiğimiz sene 125 seçkin firma yer alırken, 284 marka meraklıları ile bir araya gelmişti.
Marmara bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye`den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber toplam 68 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Ev sahipliğini Gönen Belediyesinin yaptığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gönen Kaymakamlığı, Gönen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gönen Ticaret Odası, Gönen Ziraat Odası, Gönen Ticaret Borsası, Balıkesir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve KOSGEB tarafından desteklenen fuarda, Tarımsal Mekanizasyon, Traktörler ve Biçerdöverler, Tarım Makineleri Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknikleri, Gübre, Tohum, Fide, Fidan, Zirai İlaçlar, Hayvancılık, Hayvansal Üretim Makineleri, Hayvancılık Ekipmanları, Yem Sektörü, Ambalaj ve Ambalaj Ekipmanları, Kuruluş, Birlik, Dernek ve Sektörel yayınların yer alması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı