Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönende tehlikeli kavşağa son

Gönende tehlikeli kavşağa son

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen-Bandırma Karayolunun Beyköy Mevkiine köprülü kavşağın inşasına başlandığını söyledi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen-Bandırma Karayolunun Beyköy Mevkiine köprülü kavşağın inşasına başlandığını söyledi.
2013 yaz döneminde sıcak asfaltın döküleceği Gönen-Bandırma yolunun Beyköy mevkiinde köprülü kavşak yapımı başladı.
Sürücülerin ve halkın can ve mal emniyetinin her şeyden önce geldiğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Hasanbeyköy kavşağında da düzenlemeye gidileceğini bildirdi.
İhalesi yaklaşık 1 ay önce gerçekleşen ve yapımına 2 hafta önce başlanan köprülü kavşak, Gönen`e ulaşımı kolaylaştıracak. 
Bandırma istikametinden Gönen`e gelişi daha güvenli hale getirecek çalışma aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi için de büyük bir kolaylık sağlayacak. Üstelik köprülü kavşak yalnızca Gönen`e dönüşte değil, Gönen istikametinden gelen araçların Çanakkale istikametine kesintisiz devam etmelerini sağlayacak. Dahası bu iki yol birbiri ile çakışmayacak. Köprülü kavşak iki istikameti de birbirinden ayıracak şekilde ikili olarak inşa edilecek. Tam 6 adet dev ayaklar üzerinde yükselecek köprülü kavşak 1 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak. 
Kavşak çalışmaları ile bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karayollarının, Gönen-Bandırma yoluna 40 milyon TL tutarında sıcak asfalt dökeceğini kaydederek "14. Bölge Müdürü, sıcak asfalt dökümü esnasında Beyköy`e köprülü kavşak ile Buğdaylı Köyü mevkiine altgeçit yapılacağını söylemişti.  Şimdi bu çalışmaya başlandı. İnşallah 1 yıl içerisinde de hizmete girecek. Aynı şekilde, Gönen-Sarıköy yolunun Hasanbeyköy mevkiindeki kavşakta da düzenlemeye gidilecek" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli