Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gönende TOKİ başvurusu tavan yaptı

Gönende TOKİ başvurusu tavan yaptı

Kaliteli dairelere cazip ödeme imkânları ile sahip olmak isteyen vatandaşlar kayıt tarihinin ilk gününde Gönen Belediyesine hücum etti.

Kaliteli dairelere cazip ödeme imkânları ile sahip olmak isteyen vatandaşlar kayıt tarihinin ilk gününde Gönen Belediyesi`ne hücum etti. Kayıtların başladığı tarih olarak açıklanan geçtiğimiz Pazartesi sabahı mesai saatlerinin ilk dakikalarında Gönen Belediyesi Beyaz Masa Birimi`ne akın eden vatandaşlar hak sahibi olabilmek için birbirleri ile yarıştılar.
1340 kişinin ön başvuru yaptığı 3. Etap konutların 18 ayda teslim edileceğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, konut sayısının para yatıran vatandaşların sayısınca yapılacağını da sözlerine ekledi. Başkan Yakar, ilk başlangıçta 1328 konut inşa edilebilecek alan ayırdıklarını, ilk etapta 176, ikinci etapta da 96 konut inşa edildiğini, geri kalan 1056 konut için başvuru kabul ettiklerini söyledi. Konut sayısının arttıkça sosyal donatı alanlarının inşa edileceğini de bildiren Başkan Yakar, vatandaşların ev sahibi olmalarının kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti.
"TOKİ yeri bellidir"
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, zaman zaman vatandaşlar arasında ikileme neden olan TOKi konutlarının inşa edileceği alan konusunun çok net olduğunu belirterek "İlk başta toplam konut sayısına göre alan tespit ettik. Alanımız ilk ve 2. Etap konutların bulunduğu mevcut TOKİ alanıdır. 3. ve bundan sonraki etapların tamamı bu alana inşa edilecektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı