Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gönen´deki uyuşturucu konulu tiyatro oyunu amacına ulaştı

Gönen´deki uyuşturucu konulu tiyatro oyunu amacına ulaştı

Gönen Belediyesi ve Gönen Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerle Mücadele Derneği tarafından organize edilen ve uyuşturucuyla mücadeleyi konu alan ?Pembe Aslında Siyahtır? isimli tiyatro gösterisi 2 gün boyunca ücretsiz olarak Gönen halkı ile buluştu.

Kasım Uçkan tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Metin Karaman´ın üstlendiği tiyatro gösterisi sunan oyuncular ilçeden ayrılmadan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ı makamında ziyaret ederek Gönen´de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Kısa süren ziyarette dernek başkanı Ahmet Selvi desteklerinden dolayı Başkan Yakar´a teşekkür etti. Başkan Yakar da, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek tiyatronun Gönen´de amacına ulaştığını söyledi.
Başkan Yakar, ?Toplumun her kesiminden insanların konuya duyarlılıkla yaklaştıklarını görmek beni çok mutlu etti. Uyuşturucu ile mücadele konusunda bu ve buna benzer etkinlikler düzenlemeye devam edecek, bu konuda adım atan sivil toplum kuruluşlarımıza da desteklerimiz devam edecek? dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli