Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gönenin aynası Banyolar Caddesi yenilendi

Gönenin aynası Banyolar Caddesi yenilendi

Gönen Belediyesi, ilçede hizmet bekleyen mahalle ve caddelerde altyapı çalışmasını bitirirken, üst yapı çalışmalarına yöneldi.

Gönen Belediyesi, ilçede hizmet bekleyen mahalle ve caddelerde altyapı çalışmasını bitirirken, üst yapı çalışmalarına yöneldi.
Atatürk Caddesinin yenilenmesi, Ömer Seyfettin Meydanının yeniden düzenlenmesi derken, kentin en işlek merkezlerinden Banyolar Caddesi de yeniden elden geçirildi. 
Elektriğinden yoluna kadar yenilenen Banyolar Caddesindeki çalışma, esnafı memnun ederken Gönen Belediye Başkanı Yakar, alt yapısı biten cadde ve sokaklarda, artık üst yapı çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
Göne Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, 100. Yıl ve Karşıyaka Mahallelerinde alt yapı çalışmalarının bitirildiğini, altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların üst yapı yenilenmesinin tamamlandığını söyledi.
100. Yıl ve Karşıyaka Mahallesindeki çalışmaların yanı sıra, doğalgaz hattı döşenen, kanalizasyonu yenilenen, enerji nakil hatları yer altına alınan Atatürk Caddesi`nin de yenilendiğini belirten Yakar, Ömer Seyfettin Meydanının yeniden düzenlendiğini ifade etti.
Yakar, devamında şunları kaydetti: "Kentin en işlek merkezlerinde biri olan Banyolar Caddesinde yol yeniden yapılırken, elektrik direkleri yenilendi. Bu caddemizde gerçekleşen tretuar ve üst yapı çalışmalarından esnafımız memnun. Gönen`in her bir noktasını alt ve üst yapısıyla insanlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı alanlara dönüştürmeye kesin karlıyız."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı