Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gönen-Karşıyakaya yeni düğün salonu

Gönen-Karşıyakaya yeni düğün salonu

Gönende Karşıyaka Mahalle halkının özlemle beklediği Karşıyaka Düğün Salonu projesinin yaşama geçirilmesi için geri sayım başladı.

Gönen`de Karşıyaka Mahalle halkının özlemle beklediği Karşıyaka Düğün Salonu projesinin yaşama geçirilmesi için geri sayım başladı. 
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sosyal tesisleriyle tam donanımlı olarak Karşıyaka Mahalle halkına hizmet verecek olan Düğün Salonu inşaatının Kasım ayında başlayacağını ve 4 ayda inşaatın tamamlanacağını bildirdi.
Tüm mahalleler bizim için aynı
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, son 8 yılda yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Gönen`in her noktasında değişimlere imzasını atarken, mahalle ayrımcılığı gözetilmeksizin yerel yönetimin götürmüş olduğu hizmetler, Gönen`in 11 mahallesinde de etkisi hissettirmeye başladı.
Bölge farkı gözetilmeksizin yapılan hizmet ve yatırımlarla, Gönen`in kenar mahallelerinin vatandaş açısından cazip hale gelmesini "kentleşme" olarak yorumlayan Belediye Başkanı Yakar, "hedefimiz, Gönen`in her bir mahallesini yaşanabilir kılmak, vatandaşın açısından mahalle ayrımcılığını ortadan kaldırmaktı. 8 yılda bunu başardı. Şu anda inşaat sektörünün, geçmişte varoş olarak tanımlanan kenar mahallelerimize yönelmesi de bunun bariz göstergesi" değerlendirmesinde bulundu.
Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yatırımlara öncelik verildiğinin altını çizen Başkan Yakar, "Plevne Mahallemizin öncelikli talebi, altyapı, cami, meydan ve doğalgazdı. Arap mimarisinden esinlenerek, vatandaşımızın da desteğiyle başlattığımız Plevne Cami ve Meydan düzenlemesinde son aşamaya gelindi. Plevne Cami, Kurban Bayramında ibadete açılacak. İnşaatın ardından meydan düzenlemesine başlayacağız. Aynı şekilde 100. Yıl ve Reşadiye Mahalleleri-mizin de altyapı ve doğalgaz talebi, dikkat alındı" dedi.
Gönen`in yatırım ve hizmet bakımından yıllardır ötelenen mahallelerinden bir tanesi olan Karşıyaka Mahallesinin kentsel dönüşüm projesinin merkezi olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "TOKİ`yle birlikte Karşıyaka Mahallesinde kentsel dönüşümün stardı verildi. Altyapısı elden geçirilirken, doğalgaz çalışması sürüyor. Karşıyaka Mahalle halkının, belediyemizden en büyük beklentisi, düğün salonu yapılmasıydı. Karşıyakalı gençlerimizin spor yapabileceği sosyal tesis kazandırmıştık. 1+1 kat üzerinden projelendirilen içerisinde kafeteryasının da bulunacağı düğün salonu projemizi yaşama geçireceğiz. Düğün Salonun inşaatı Kasım ayında başlayacak ve 4 ayda düğün salonunu mahalle halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli