Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönenli yazar Kevser Ruhiden, Renklerin Oyunu

Gönenli yazar Kevser Ruhiden, Renklerin Oyunu

Türk Edebiyatının güçlü yazarlarından Kevser Ruhinin, Renklerin Oyunu isimli kitabı da ilgi görüyor.

Türk Edebiyatı`nın güçlü yazarlarından Kevser Ruhi`nin, "Renklerin Oyunu" isimli kitabı da ilgi görüyor. 
Gönenli yazar Ruhi`nin, "Renklerin Oyunu" isimli yapıtı, mâsumiyet yıllarının hayâllerle karışarak, gerçek dünyaya hazırlandığı günlere ait öykülerden oluşuyor. "Renklerin Oyunu"nda yer alan öyküler, insan hayatında önemli ilklerin yaşandığı yıllarda çevredeki her şeye meraklı gözlerle bakan çocukların iç dünyalarına ayna tutarken, onlara, kendilerini tanıma olanağı da veriyor.
Kitapta, "Yaramazlık" diye tanımlanan kimi davranışların, küçükler için eğlenceli bir öğrenme biçimi olduğu dile getiriliyor.
Sesler, renkler ve şekiller, çocukların belleğinde hızla yeni anlamlar kazanırken, çocukların yanı sıra büyükler de bu anlam denizine giriyor.
Yetişkinlerin, fark etmekten vazgeçtiği ayrıntılardan öyküler yaratan çocuklar, yaşamın içinde kendilerine ait küçük küçük dünyalar kuruyor. Okur, kimi zaman bir düş ağacının gölgesi, kimi zaman gövdesi ve dalları, kimi zaman da ağacın kendisi olup, doğaya karışıyor.
"Renklerin Oyunu", çocuktaki merak duygusunu ayakta tutan ve bu duyguyu hiç yitirmeden akıp giden öykülerle iç içe geçmiş eğlenceli bir oyun aslında…Belki dünyamız, bir daha o kadar oyunla dolu olmayacak, belki de biz, oynamaktan çoktan vazgeçmiş olacağız.
Kısacası bu kitap, henüz zaman varken, "Renklerin Oyunu"na katılmak isteyenler için bire bir…
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli