Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?Gönül Sofrası? Bigadiç´te?

?Gönül Sofrası? Bigadiç´te?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Bigadiç´te kurulan ?Gönül Sofrası?nda yaklaşık iki bin kişi bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Bigadiç´te kurulan ?Gönül Sofrası?nda yaklaşık iki bin kişi bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bigadiç ilçesi eski pazaryerinde Ramazan ayı nedeniyle ?Gönül Sofrası? kuruldu. Büyükşehir Belediyesi´nin Mobil Aşevi´nde hazırlanan iftarlıklar ile yaklaşık 2 bin kişi orucunu açtı. İlçenin eski pazar yerinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kuran ziyafeti ve duaların okunması ile oruçlar açılırken, iftar sonrası konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bunu terör ile mücadelede şahadete eren şehitlere ve yaralanan gazilere borçlu olduklarını söyledi. Türkiye´nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen devletler olduğunu belirten Uğur konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bigadiç´te güzel hizmetler oluyor. Bigadiç´in hastanesi, Bigadiç´in spor salonu, Balıkesir- Bigadiç yolu, Bigadiç´te yapılan işler, eğitim ile ilgili işler. Balıkesir´in Bigadiç ilçemizin tarımını, hayvancılığını, termalini marka yapacağız. Onun içinde çalışmalarımız devam ediyor.?
İftar programı Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan tarafından verilen konser ardından sona erdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Gönül Sofrası Bigadiç
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false