Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönül Elçileri Projesi Manyasta

Gönül Elçileri Projesi Manyasta

Gönül Elçileri Projesi, Manyasta kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdür ve amirlerinin eşlerine tanıtıldı.

Gönül Elçileri Projesi, Manyas`ta kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdür ve amirlerinin eşlerine tanıtıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`ın koordinatörlüğünde ülkemiz genelinde hayata geçirilen Gönül Elçileri Projesi, Manyas`ta kurum amirlerinin eşlerine tanıtıldı.
Projenin tanıtımı, Manyas Öğretmenevi toplantı salonunda Manyas Kaymakamlığına vekalet eden Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer`in eşi Aysel Tunçer tarafından gerçekleştirildi.
Projeyle ilgili bilgi veren Aysel Tunçer, Türk insanının yardımsever bir yapısı olduğunu bunu Gönül elçisi projesinde görev alarak taçlandıracağına inandığını söyledi.
Susurluk ilçesinde çeşitli meslek guruplarından 1100 gönül elçisinin projeye başvurduğunu Manyaslılarla paylaşan Tunçer, Manyas ilçesinde ise bu rakamın 175 civarında olduğunu ancak bu rakamın projenin geniş kitlelere tanıtımı ile birlikte artacağına gönülden inandığını belirtti.
Gönül elçisi Manyas proje ekibinin sunumunun yapıldığı toplantıya Susurluk ilçesinden gelen proje ekibinin yanı sıra Manyas`tan yoğun katılım vardı.
Toplantı sonunda basına bilgi veren Manyas İlçesinde kurum ve kuruluşlarda görev yapan müdür ve amirlerin eşleri amaçlarının, Manyas ilçesinde gönül elçisi sayısını arttırabilmek için bu doğrultuda çalışmalara daha da ağırlık vereceklerini sözlerine eklediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli