Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Gönül Elçileri Projesine destek çığ gibi artıyor

Gönül Elçileri Projesine destek çığ gibi artıyor

Gönül Elçileri Projesine, Balıkesir İl Müftülüğüde destek olma kararı aldı.

Gönül Elçileri Projesi`ne, Balıkesir İl Müftülüğü`de destek olma kararı aldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Başbakan Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`ın öncülüğünde gerçekleştirilen "Gönül Elçileri" projesinin ilk tanıtım toplantısı İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fatma Güneş Bayram`ın sunum yaptığı toplantıya İl Müftüsü Turgut Açari, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Şerif Sürgen, İl Murakıbı Ramazan Çomak ve il merkezinde görev yapan Kur`an Kursu öğreticileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Bayram, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması ve insan kaynağı ihtiyacının sağlanması amacı ile Sayın Başbakanımızın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi`nin himayelerinde Gönül Elçileri Projesinin ilk adımı 19 Aralık`ta Ankara`da başlatıldığını ve tüm illerde devam edeceğini" hatırlattı.
Tanıtım toplantısının sonunda katılımcılara proje ile ilgili broşür, afiş ve başvuru formları dağıtılarak bu konuda destek vermeleri istendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı