Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Gönül elçilerine iftar yemeği

Gönül elçilerine iftar yemeği

Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdu, Gönül Elçilerini iftar yemeği ile ağırladı.

Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdu, Gönül Elçilerini iftar yemeği ile ağırladı. 
Balıkesir İl Müftü Yardımcısı Seda Nur Sezen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fahri Kuş ve F. Güneş Bayram, Kuruluş Müdürü Fatma Emektar, Bizim Kızları Koruma Derneği Başkanı Arzu Ermişler, Merve Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayla Güngör, Bazı resmi kurum personeli ve Kız Yetiştirme Yurdu Personelinin katıldığı iftar yemeği çok anlamlı buluşmalara sahne oldu.
Gönül Elçiliği projesi kapsamında Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdu başta olmak üzere bütün Sosyal Hizmet Kuruluşlarına gönüllü katkı sunan Gönül Elçilerini, yurtta kalan öğrenciler kapıda karşıladı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Gönül Elçileri iftar davetinden çok memnun oldukları gözlemlendi. 
Kuruluş Müdürü Fatma Emektar, Gönül Elçilerini Kurumda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan bir ivme ile Resmi Kurumlar, STK`lar ve Gönüllü Bireylerle daha fazla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirten Emektar, "Ruhumuzun ilhamlarını, Anadolu`ya ait değerlerle mezcedip, çocuklarımızı sevgi ve şefkatle geleceğe hazırlama gayreti içerisinde bize yardım eden ve yanımızda olan, özellikle Gönül Elçiliği projesiyle ilgili bizleri şevklendiren Gönül Elçileri Hamisi Nuran Turhan hanımefendi başta olmak üzere bütün resmi kurumlarımıza STK`larımıza ve gönüllü bireylere teşekkür ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli