Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönül elçilerinin ziyaretleri sürüyor

Gönül elçilerinin ziyaretleri sürüyor

Balıkesir gönül elçileri arasında yer alan Balıkesir Valisinin eşi ile beraberindeki gönüllülerin, madenci ailelerine yaptıkları taziye ziyaretlerine devam ediyor.

Balıkesir gönül elçileri arasında yer alan Balıkesir Valisinin eşi ile beraberindeki gönüllülerin, madenci ailelerine yaptıkları taziye ziyaretlerine devam ediyor.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın eşi Nurhan Turhan, beraberinde Gönül Elçileriyle  Soma'da madende hayatını kaybeden Balıkesirli maden işçilerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı ve sabırlar diledi.
Bayan Turhan, İvrindi'ye bağlı Kayapa, Çiçekli ve Çatalan'da 14 aileyi ziyaret etti.
Bayan Turhan'a Vali Yardımcılarının eşleri, Sebahat Karaca, Semra Sağlam, Kezban Dalkılıç, İvrindi Kaymakamının eşi Samiye Beyaz, Milletvekili Tülay Babuşçu'nun annesi Sermin Afacan, İvrindi İlçe Jandarma Komutanının eşi Dursel Doğan, İvrindi İlçe Müftüsünün eşi Zeliha Demirel, Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey ve dernek üyeleri eşlik etti.
Gönül elçileri, acının çok büyük olduğunu ve bu acıyı paylaştıklarını söyledi.
Balıkesir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Anneler Derneği tarafından toplanan yardımlar ziyaret edilen evlerde vatandaşlara teslim edildi.
İvrindi Çatalan Mahallesinde Vali Ahmet Turhan'ın ziyaret ettiği madenci şehidimiz Hakan Taşdemir'in fotoğrafları Valimizin talimatıyla çerçevelenerek şehidin annesi ve kardeşine, gönül elçileri tarafından teslim edildi.
Fotoğrafları gören şehit annesi gözyaşlarına hakim olamazken, Valimizin gönderdiği fotoğrafın büyük anlamının olduğunu söyledi.
Madenci çocuklarını seven, onlarla sohbet eden gönül elçileri, vatandaşları teselli etmeye çalıştı.
Çatalan'da oturan maden şehidi Mehmet Ali Özcan'ın babası Ramazan Özcan Devletimiz yaşanan olay sonrası gereken tüm ilgiyi gösterdi. Bizleri yalnız bırakmayan devlet büyüklerimize teşekkür ederiz. Devletimiz arkamızda. Biz biriz ve büyük bir devletiz” dedi.
Ziyaretlerinin ardından Gönül Elçileri, Kayapa Ortaokulu'nun Soma şehitleri için hazırladığı kermesi gezdi. Duyarlı davranışları için öğretmen ve öğrencilere teşekkür edilirken, ailelerin yalnız olmadığı ve devletin her zaman bu ailelere destek vereceği belirtildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false