Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gönülden kopanlar Türk Kızılayı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Gönülden kopanlar Türk Kızılayı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Türk Kızılayı hayatın her anında yanımızda

Gönülden kopanlar Türk Kızılayı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Afet dönemlerinin dışında da hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdürecek. Ortaya koyduğu modern ve örnek projeler ile Türk Kızılayı, hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunuyor.
Türkiye´ye yayılmış 700´e yakın Türk Kızılayı şubesinin yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları Ramazan ayında da giderilmeye devam edecek.
Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatan yardımseverler, Türk Kızılayı Kurumsal Kaynak Yönetimi Programı (ERP) üzerinde yapılan kayıtlar sayesinde bağışlarını takip edip ve bilgi alabilecek.
Ramazan Gıda Kolisi Kampanyası
Birçok kuruluş ile işbirliği çalışmalarının gerçekleştirilmesinin sonucu olarak 2014 yılında 50.000 adet gıda kolisi Ramazan ayı çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Her yıl olduğu gibi, 2015 yılı Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ?Ramazan Gıda Kolisi? kampanyası devam edecek. Bu kapsamda aralarında Kipa, Real, Beğendik ve Migros´un da aralarında bulunduğu mağazalarda Türk Kızılayı adına Gıda Paketleri satışa sunulacak olup, ayrıca Türk Kızılayı resmi internet sitesinden gıda paketi bağışları kabul edilecek. Gıda paketlerinin ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek.
?Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı? kampanyasına katılan mağazaların daki ?Ramazan Paketi Alanları?ndan bağışlamak istediği kadar paketi alan hayırsever, Türk Kızılayı standına yönlendirilecek. Bağışı alan Kızılay görevlisi, paketin üzerine Türk Kızılayı logosunu yapıştıracak ve bağış makbuzu ile müşteriden koliyi teslim alacak. Ayrıca Migros Sanal Market´ten de satın alınan Ramazan Paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Müşteriler, bağışlayacakları Ramazan Paketi sayısı konusunda sınırlandırılmayacak. Bağışçılar, Ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması hakkında bilgilendirilecek.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli