Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gönüllerde taht kurmuştu

Gönüllerde taht kurmuştu

Erdek´te yaptığı hizmetler unutulmayacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğü Gönen şantiyesinde şef olarak görev yapan Muzaffer Gökkaya, DSİ Balıkesir Merkeze atandı.
Erdek´te 2017 yılından bu yana, Kapıdağ Yarımadası´ndaki derelerin ıslah ve onarımlarında yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle kırsal mahallelere destek ve hizmet veren Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğünde görevli Muzaffer Gökkaya´nın Balıkesir merkeze atanmasını takiben, Erdek merkez ve kırsal mahalle muhtarları tarafından onuruna resepsiyon düzenlendi.
Tüm muhtarların katıldığı resepsiyonda söz alan Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, Kapıdağ Yarımadası´nda bulunan kırsal mahalleleri yakından ilgilendiren derelerde ıslah ve onarım çalışmalarının başarıyla gerçekleştirilmesini sağlayan DSİ Arazi Formeni Muzaffer Gökkaya ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kapıdağ Yarımadası´da bulunan uzun yıllar ilgilenilmeyen dereler ve menfezlerde ıslah ve onarım çalışmalarının 3 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmasını sağlayan, üstlendiği görevlerin sorumluluğu ve tecrübesi ile Muzaffer Gökkaya´nın, Erdek´te hoş bir seda bıraktığının altını çizen Baycan, ?Bölgemizde 2017 yılından bu yana görev yapan Muzaffer Gökkaya´ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.? dedi. 

Geceye ekip arkadaşları ile birlikte katılan DSİ 25. Bölge Gönen Şantiye şefi Muzaffer Gökkaya´ya teşekkür plaketi takdim edildi.
Onuruna düzenlenen resepsiyonda sürpriz bir şekilde ödüllendirilen Muzaffer Gökkaya ise yaptığı konuşmada, ekip olarak işlerini severek yaptıklarını, alınan teşekkür ve duaların tüm yorgunluklarını aldığını söyledi.
DSİ 25. Bölge Müdürlüğü adına görev yaptıklarını hatırlatan Gökkaya, ?Erdek´te görev yaptığımız süreçte saygı değer muhtarlarımızı ve güzel insanlarımızla tanışmış olduk. Çalışmalarımız devam ederken yağan yağmurlarda birlikte mücadele ettik. Başarı sadece bizlere ait olmayıp hepimize aittir. Muhtarlarımızın ekmeğini yedik, suyunu içtik haklarını helal etmelerini istiyorum. Bizden yana varsa haklarımızı helal ediyoruz. Burada gerçek emekçi arkadaşlarım var. Yaz aylarının tozunda, kış aylarında ise kar, yağmur ve çamurda canla başla çalışan arkadaşlarıma mutlu yarınlar, kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.? dedi.
Teşekkür plaketi ile ödüllendirilmesinin kendisi ve ekibi için onur ve gurur kaynağı olduğunun altını çizen Gökkaya, ?Hepiniz Allaha emanet olunuz.? diyerek sözlerine ekledi.
Bilindiği gibi; Kapıdağ Yarımadası´nda Erdek İlçe merkezindeki Kanava ve Çuğra Bölgesi´ndeki dereler başta olmak üzere Düzler, Hamamlı, Aşağı Yapıcı, Tatlısu, Çakıl, Kestanelik, Şahinburgaz, Ballıpınar ve Ormanlı kırsal mahallelerindeki tüm derelerde ıslah ve onarım çalışmaları gerçekleştirilmişti.
Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler: Gönüllerde taht kurmuştu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı