Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gönüllü temizlikçiler Let's Do it Edremit'te

Gönüllü temizlikçiler Let

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye ve Let's Do it grubu tarafından dünyanın çeşitli noktaları ile aynı anda yapılacak olan temizlik hareketine Edremitlileri davet etti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye ve Let's Do it! grubu tarafından dünyanın çeşitli noktaları ile aynı anda yapılacak olan temizlik hareketine Edremitlileri davet etti.
Saka, temiz bir kent olmadan çağdaşlıktan söz etmenin zor olacağını söyledi.
Let's Do it! (Haydi Bakalım) grubu tarafından dünyanın çeşitli noktaları ile aynı anda yapılacak olan temizlik hareketinin birçok konuya dikkat çekmeyi planladığını belirten yetkililer, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya vermiş olduğu destek için teşekkür etti.
Let's Do it! (Haydi Bakalım) fikrinin 2008 yılında küçük bir Baltık ülkesi olan Estonya'da filizlendiğini ve daha sonra tüm dünyaya yayıldığını sözlerine ekleyen grup sözcüleri, geçtiğimiz yıl 3 Mart tarihinde 50.000 kişinin bir araya gelerek ülkenin her yerinde 10.000 ton çöplüğü 5 saat içerisinde temizlediğini dile getirdi.
Kaz Dağları ile ünü dünyaya yayılan Edremit Körfezi'nin de bu ve benzer çalışmalara imza atabileceğini belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, büyüyen Edremit'i her yönüyle geliştirip güzelleştirmek istediklerini ve bu isteklerinin temel noktasının temiz bir Edremit'ten geçtiğini söyledi.
12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 11.00'da Akçay Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak etkinliğe Edremit Körfezi'nde yaşayan tüm duyarlı vatandaşları davet ettiklerini belirten grup sözcüleri, çalışmalarına bundan sonra da devam edeceklerini belirttiler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli