Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

“Gönüllülük” temalı fotoğraf yarışması başladı

“Gönüllülük” temalı fotoğraf yarışması başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla "Gönüllülük" temalı fotoğraf yarışması düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla "Gönüllülük" temalı fotoğraf yarışması düzenlendi. 
Gönüllülüğün tanıtılması, yaygınlaştırılması, desteklenmesi, teşvik edilmesi ve böylece gençleri, yaşadıkları topluma karşı daha sorumlu olmaya, bir arada hareket etmeye ve gönüllü olmaya yönlendirmek amacıyla fotoğraf sanatına meraklı gençler ve amatör fotoğrafçılara yönelik “Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması” gerçekleştirilecek. 
Yarışma konuları; Afet ve Acil durum, Çevre, Eğitim, Kültür ve Turizm, Sağlık ve Sosyal Hizmetler ile Spor olarak belirlendi. 
Yarışmaya katılım ücretsiz olup, Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması’na 17-29 Yaş aralığındaki tüm gençler katılabilecektir. Fotoğraflar “Gönüllülük” temalı olmalıdır. Yarışmaya her katılımcı, en fazla 1 (bir) adet fotoğrafla katılabilir. Belirtilen tema çerçevesinde fotoğraflar sayısal (dijital) renkli veya siyah beyaz olabilir. Başvurular https://linktr.ee/gsb_balikesirbm75yilgm adresinden Online olarak yapılacak, 
Değerlendirme sonucu dereceye giren katılımcılara uygun görülen hediyeler verilecek olup, “Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması”nda 1. olanlara Akıllı Saat-Kitap-Tişört, 2. olanlara 10000 mAh Taşınabilir Güç Bankası-kitap-Tişört, 3. olanlara 500 mAh Taşınabilir Güç Bankası-kitap-Tişört ödülü verilecektir. Seçici kurul gerekli gördüğü takdirde mansiyon ödülü de verebilir. Başvuru Başlangıç: 26 Kasım 2021, Başvuru Bitiş: 3 Aralık 2021, Sonuçların Açıklanması: 4 Aralık 2020 
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli