Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Güçlü Yarınlar Projesi için birlik oldular

Güçlü Yarınlar Projesi için birlik oldular

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığının Güçlü Yarınlar adıyla gerçekleştirmeye çalıştığı proje için Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün...

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığının "Güçlü Yarınlar" adıyla gerçekleştirmeye çalıştığı proje için Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Balıkesir Üniversitesi Rektör lüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Proje Koordinasyon Merkezi ve Balıkesir Mezunları Derneğinin de içinde bulunduğu ortaklık imza altına aldı. 
İmzalanan protokol ile kurumlar ortak hareket edecek ve planlanan faaliyetlerin uygulanması sürecinde fikir birliği içerisinde olunacak. Sportif turnuvaların yanı sıra, ulusal ve uluslar arası proje yarışmaları, konferanslar, paneller ve kişisel gelişim seminerlerinin de düzenlenmesi planlanıyor. 
Güçlü Yarınlar protokolü için Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Proje Merkezi Koordinatörü Mustafa Karaduman ve Balıkesir Mezunları Derneği Başkanı Ali Miraç Günerli birlikte imzaladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli