Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gülmüş Hafriyata ISO Belgesi

Gülmüş Hafriyata ISO Belgesi

Erdek Gülmüş Hafriyat, Nakliyat, Kum, Çakıl, İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi ISO Belgesi aldı.

Erdek Gülmüş Hafriyat, Nakliyat, Kum, Çakıl, İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi ISO Belgesi aldı.
IS0 9001 Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 iş ve İşçi Sağlığı,  ISO 14001  Çevre yönetim Sistemine geçiş sertifikası olmak üzere toplam 3 belgeyi almayı hak eden Gülmüş, kurumsallaşmasını uluslararası arenaya taşıdı.
Erdek esnaflarından Rahmetli Rahmi Gülmüş tarafından 1950 yılında yolcu taşımacılığı ile başlayan Gülmüş Nakliyat, 1993 yılında Gülmüş Hafriyat Nakliyat, Kum, Çakıl, İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi`ne dönüştü.
Gülmüş Hafriyat Nakliyat, Kum, Çakıl, İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi"nin son 15 yılda atılımları bununla da sınırlı kalmadı.
Sektörel beklentileri entegre anlamında  vidanjör ve vinç hizmetlerinide şirket faaliyetlerine dahil edilerek hizmet alanlarını genişleten Gülmüş Hafriyat, kurumsal anlamda  uluslararası  ivme kazandıran  IS0 9001 Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 iş ve İşçi Sağlığı  ISO 14001  Çevre yönetim Sistemine geçerek hizmet çıtasını yükseltti.
Geniş makina parkı, eğitimli personeli ve çok çeşitli hizmet anlayışıyla Güney Marmara`da sektörün öncüsü olan Gülmüş Hafriyat, birbiri ardına yaşama kattığı fiziki yapılarla saygınlığını arttırmanın gururunu yaşıyor.
Gülmüş Hafriyat Genel Müdürü Şemsettin Ateş, kurumsal anlamda birbiri ardına yaşama geçirilen çalışmaların  tanımlarken, hedeflerinin bölgenin sektörel ihtiyaçlarını en kısa süre içerisinde, istenilen kalitede karşılamak, AB standartlarına en kısa sürede ulaşmak, dökümantasyon çalışmalarına hız vermek, tüm personel ve makina parkı ile sektöründe genişleyerek varlığını sürdürmek ve kalite düzeyini en üst noktalara taşımak olduğunu dile getirdi.
Kurumsal kimliği ile güçlendirip, sektörde örnek bir şirket olmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutup, bölgede en çok tercih edilen şirket olma özelliğini korumak olduğunu söyleyen Ateş, "Faaliyet alanlarımız Hafriyat, Hammadde ticareti, İnşaat malzemeleri, Kanal açma, Kuyu imali, Nakliyat, Organik gübre ve Vidanjörle sınırlı olup, gelecekteki  hedeflerimiz ise sektörel  beklentileri teknolojik olanaklarla gidermek olacaktır" dedi.
Gülmüş Hafriyatın, IS0 9001 Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 iş ve İşçi Sağlığı  ISO 14001  Çevre yönetim Sistemi belgelerini, Standart Danışmanlık-Bilişim-Eğitim- Yayımcılık-Organizasyon Hizmetleri adına Murat Ruşhan verdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı