Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜMÇED bir kez daha Mutlu

GÜMÇED bir kez daha Mutlu

Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği(GÜMÇED) Bandırma şubesinin üçüncü olağan genel kurulu yapıldı.

Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği(GÜMÇED) Bandırma şubesinin üçüncü olağan genel kurulu yapıldı.
Eski belediye binası nikah salonunda, Musa Aydın’ın divan başkanlığı, Can Emre ve Nermin Mutlu’nun yazmanlıklarında gerçekleşen genel kurulda çalışma raporunu derneğin başkanı Gültekin Mutlu okudu. Yönetim kurulu olarak üç yıllık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi veren Mutlu, konuşmasının sonunda, “Kimsenin kuşkusu olmasın ki, GÜMÇED olarak bundan sonra da çevre konusundaki duyarlılığımızı ve çalışmalarımızı ödünsüz sürdüreceğiz. Birilerini rahatsız etsek de…İçinde yaşadığımız ilçeden İl’e, ilden bölgeye ve ülkeye, ülkeden dünyaya kadar yaşadığımız çevreyi korumak, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için bir zorunluluktur. Bunu unutmadan bize destek olun, güç verin. Eylem ve etkinliklerimize katılın. Ancak birlikte başarabiliriz” dedi.
Denetim kurulu raporunu okuyan Kenan Gümüş, GÜMÇED Bandırma şubesinin üç yıllık gelirinin sadece 1380 lira olduğuna işaret ederek, “Derneğin gideri ise 959 liradır. Bu durum da gösteriyor ki, üyeler olarak aidatlarımızı bile ödemiyoruz. Gültekin Mutlu ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına destek vermemiz gerekiyor. Çevremize, doğamıza öncelikle çocuklarımız ve torunlarımız için sahip çıkmalıyız. Bu ülkenin doğal zenginlikleri, en büyük zenginliğimizdir. Unutmayalım ki doğanın bize ihtiyacı yok, biz doğaya muhtacız” diye konuştu.
GÜLTEKİN MUTLU’YA GÜVEN OYU
Ardından yönetim ve denetim kurullarının seçimlerine geçildi.
Tek listenin katıldığı seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Gültekin Mutlu, Ömer Küçükakça, Can Emre, Can Tekin ve Bahar Kızılkor getirildiler.
Denetim kurulunda ise Kenan Gümüş, Mürteza Çağlayan ve Asuman Sözer’e görev verildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: GÜMÇED Mutlu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false