Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Gümüştaş iddialara cevap verdi

Gümüştaş iddialara cevap verdi

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Gümüştaş, kendisi hakkında çıkan haberlere cevap verdi.

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Gümüştaş, kendisi hakkında çıkan haberlere cevap verdi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüştaş, geçtiğimiz günlerde Bandırma`da yayımlanan bir gazetede kendisi hakkında çıkan haberin kesinlikle doğru bir haber olmadığını açıkladı.
Söz konusu gazetenin 6 Eylül 2011 tarihli sayısında, "Aysan`ın, Erdek Zeytin Satış Kooperatifinin bu yıl yapılacak olan seçimlerinde Marmara Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Refi Taviloğlu`na karşı alternatif bir liste oluşturacağı öne sürülüyor. Aysan`ın, kooperatif yönetim kurulu başkanı Mustafa Gümüştaş`a Taviloğlu`nu listeye almaması konusunda talepte bulunduğu ancak Gümüştaş`ın bu teklifi red ettiği öğrenildi." şeklinde çıkan haberin asılsız olduğunu dile getiren Gümüştaş, Kasım veya Aralık ayında yapılması planlanan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olağan kongresi öncesinde, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın kendisine, Refi Taviloğlu`nu listeye almaması yönünde talepte bulunmadığı gibi, kooperatif seçimleri hakkında dahi belediye başkanı ile bir görüşmesi olmadığını kaydetti.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu üyesi Refi Taviloğlu ile birlikte uyumlu bir çalışma sergilediklerinin altını çizen Gümüştaş, kendisi hakkında çıkan haberlere itibar gösterilmemesini istedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı