Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gün geçmiyor ki Motosiklet kazası olmasın...

Gün geçmiyor ki Motosiklet kazası olmasın...

Bandırma İlçesi´nde, gün geçmiyor ki bir motosiklet kazası olmasın.

Her geçen gün giderek artan motosiklet sayısı motosikletli trafik kazalarının da artmasına sebep oluyor.
Ya bir otomobille çarpışıyorlar, ya kendi hatası nedeniyle kendini bir yerde, motosikleti başka yerde bulup yaralanıyor veya bir yayaya çarpma sonucu ya yaralanma veya ölüm olayı meydana geliyor.
Dün gece de Bandırma İlçesi İnönü Caddesi´nde meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı yaşlı bir adam yaralandı.
Gece saat 22.30 sıralarında İnönü Caddesi´nde çok hızlı seyreden Ümit A. idaresindeki 10 ABE 274 plakalı motosiklet, Kamil Koç otobüs yazıhanesi önünde karşı kaldırıma geçmeye çalışan yaşlı bir adama çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya fırladıktan sonra hızla yere düşen ve baygınlık geçiren yaşlı adamın yardımına ilk koşan vatandaşlar ve yakında bulunan motosikletli polisler oldu.
Kaza haberinin verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ambulans doktorları yaşlı adama yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesi´ne götürdü.
Yaşlı adamın hayati tehlikesi olmadığı ve tedavisine devam edildiği öğrenilirken, kazaya neden olan motosiklet sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. Haber: Erdem Özcan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli