Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gün Batımı Erdekte kareye alınır

Gün Batımı  Erdekte  kareye alınır

Erdek, fotoğrafçıların gözdesi oldu Güney Marmara Bölgesinin doğa harikası Erdek, profesyonel fotoğrafçıların yanı sıra amatör fotoğrafçılar içinde bol bol resim çekilen yörelerden birisi oldu.

Erdek, fotoğrafçıların gözdesi oldu
Güney Marmara Bölgesinin doğa harikası Erdek, profesyonel fotoğrafçıların yanı sıra amatör fotoğrafçılar içinde bol bol resim çekilen yörelerden birisi oldu.
Erdek ve çevre beldeler ile köylere ulaşabilmek için Kapıdağ Yarımadası`na gelen tatilciler geliş esnasında yolda yaşadıkları streslerini, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardıktan sonra, gün batımında ortaya çıkan eşsiz güzellikleri fotoğraf makinaları ile ölümsüzleştirerek tüm yorgunluklar unutuluyor.   
Bu sene Ramazan Ayının Temmuz ayına denk gelmesinden dolayı, Temmuz ayında yaşanamayan yaz sezonu yoğunluğu, arife günü başlayan yoğunluk ve bayram sonrası devam eden taleplerle Ağustos ayında yaşanmaya başladı.
Tatilciler, 30 derecenin altına düşmeyen sıcaklığı ile akşam saatlerinde karşılarına çıkan tablo gibi gün batımında fotoğraf çekebilmek için adeta birbirleriyle yarış ediyorlar. 
Tatilciler, fotoğraf makinası, cep telefonu veya tablet ile gün batımında son kareleri yakalamak için çaba sarf ederken, çekilen resimler sosyal paylaşım sitelerine konularak güzellikler ölümsüzleştiriliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli