Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Günay ailesinin misafiriydiler

Günay ailesinin misafiriydiler

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın eşi Gülten Günay, Erdek Belediye Başkanı ile AK Parti İlçe Başkanının eşini birlikte ağırladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın eşi Gülten Günay, Erdek Belediye Başkanı ile AK Parti İlçe Başkanının eşini birlikte ağırladı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın eşi Nilay Aysan ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek`in eşi Oya Ertek, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın eşi Gülten Günay tarafından Ankara`da ağırlandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın Temmuz ayında eşi ile birlikte yaptığı Erdek ziyaretinde, Bayan Aysan ile Bayan Ertek, Bakan Günay`ın eşi Gülten Günay`ın onuruna Artake Taş Restaurant`ta önce yemek vermiş ardından, Erdek körfezinde tekne ile mavi tur yapılmıştı.
Bayan Günay`ın Erdek ziyaretinde kendisiyle yakından ilgilenen her iki başkanın eşlerine jest olarak, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertek`in Ankara`ya yapacağı ziyareti öğrendiği gibi, beraberinde eşlerini de getirmesini rica ettiği öğrenildi.
Bayan Günay`ın ricasını kıramayan başkanlar, Ankara`da ilgili bakanlıklar nezdinde çalışmalar yaparken, eşleri ise Bayan Günay`ın davetlisiydi.
Bayanların bir araya geldiği toplantıda AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`ın eşi Berrin Öztaylan`da hazır bulunurken, 3 saat süren birliktelikte, Kültür ve Turizm Bakanı`nın eşi Gülten Günay, 5 ay önce Erdek`e eşi ile birlikte yaptıkları ziyarette kendilerine çok yakınlık gösteren belediye başkanı ve ilçe başkanının eşini ağırlamaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Temmuz ayında kısa süreli de olsa gezip, gördüğü Erdek`i çok beğendiği itirafında bulunan Bayan Günay ilk fırsatta yine Erdek`e gelmek istediğini söylerken, Erdek`li bayanlar da sizleri ilçede yeniden misafir etmekten dolayı büyük haz duyarız. Ayrıca inşaatı devam eden Erdek Kültür ve Kongre Merkezi binası için Kültür ve Turizm Bakanlığı`nca çıkarılan 750 bin lira ödeneğe ayrıca teşekkür ediyoruz şeklinde konuşu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli