Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gün´den kendine yakışan açıklama

Gün´den kendine yakışan açıklama

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün´den mesaj var

Cumhur İttifakı´nın AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, sosyal medya hesabından seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Tüm seçmenlerin verdiği kararı saygıyla karşıladığını ifade eden Gün, seçimi kazanan rakibi Hüseyin Sarı´yı tebrik etti.
Erdek´te CHP´li rakibi Hüseyin Sarı´ya karşı seçimi kaybeden Cumhur İttifakı´nın AK Partili adayı Turan Gün´den dikkat çeken açıklamalar geldi.
Sosyal medya hesabından sonuçları değerlendiren Gün, ?Sevgili hemşerilerim yerel seçimlerin Erdek´imize Balıkesir´e hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süresince fedakarlık edip ailelerinden günlerce ayrı kalan, partimizin başarısı için yoğun çalışma temposu sürdüren dava arkadaşlarıma, belediye meclis üyesi adaylarıma, teşkilatlarımıza gösterdikleri emekleri, özverileri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kazanan kim olursa olsun çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Kapıdağ halkı bizi can kulağıyla dinledi ve bize güvendi. Tüm Erdek halkına teşekkür ediyor, oylarını veren binlerce insanın sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Yerel seçimde karşılıklı mücadele ettiğimiz rakibim Hüseyin Sarı´yı da tebrik ediyor, önündeki 5 yıllık zorlu başkanlık sürecinde Erdek halkı ve yarımada için başarılı işler yapmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: kendine yakışan açıklama
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı