Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Güney Marmara bayramı dolu dolu geçirecek

Güney Marmara bayramı dolu dolu geçirecek

Erdekteki turizm işletmecileri ve esnaf, Ramazan Bayramında konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı

Erdek`teki turizm işletmecileri ve esnaf, Ramazan Bayramında konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Ramazan Bayramı`na sayılı günler kala Güney Marmara`nın tatil yöreleri Erdek, Ocaklar, Avşa ve Marmara Adası`nda otel ve motellerde rezervasyon sayısı hızla yükseliyor.
Ramazan Bayramı nedeniyle rezervasyonların hızlanmasıyla turizmcilerin yanı sıra esnaf dört gözle tatilcilerini bekliyor.
Kapıdğ Yarımadasında Erdek, Ocaklar, Narlı, İlhan Doğanlar, Turan ve Ormanlı gibi tatil yapmaya uygun yörelerin bulunduğu, 60 kilometre sahil uzunluğuna sahip bölgemizde esnaf adeta bayrama gün sayıyor.
Otel ve pansiyonlardaki rezervasyon oranları % 100`e ulaşırken, tatil için uygun Güney Marmara Bölgesinde, Ramazan ayı dolayısıyla ara verilen tatil, bayramla kaldığı yerden devam edecek.
Temmuz ayında Ramazan dolayısıyla tatile çıkamayanların da, Eylül ve Ekim aylarında havaların güzel olmasıyla bu aylarda bölgeyi tercih etmesi bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false