Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Güneydoğu gazisi Uzman Çavuş memleketi Manyas´a geldi

Güneydoğu gazisi Uzman Çavuş memleketi Manyas´a geldi

Mardin Nusaybin ilçesinde 1 Mayıs günü yaşanan terör saldırısında üç askerin şehit 12 askerin ise yaralandığı olayda bacağından yaralanan ve Ankara Gülhane Tıp Akademisinde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Serkan Horasan, ailesinin ikamet ettiği Manyas İl

Tunceli´de ki birliğinden Mardin´in Nusaybin ilçesine geçice görevle gönderilen Manyas´lı Uzman Çavuş Serkan Horasan, 1 Mayıs´ta bir binaya yaptıkları baskın sırasında teröristlerin binayı infilak ettirmeleri sonrası sol diz kapağı ve bacağından yaralanmış ve GATA´da tedavi altına alınmıştı.
Tedavisi tamamlanan Uzman Çavuş Serkan Horasan, GATA sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Manyas´ın kırsal mahallelerinden Kapaklı´ya getirildi.
Babası Mülkü Horasan tarafından kurban kesilerek karşılanan Serkan Horasan´ın ailesi çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşarken, Serkan Horasan ise ailesine kavuşmasının buruk mutluluğunu yaşadı.
Eşi Gökçe ve ikiz çocukları Dila ve Kaan´a sarılarak özlem gideren gazi Uzman Çavuş Serkan Horasan, Tunceli´de ki birliğinden geçici görevle gittiği Nusaybin´de arkadaşları ile bir binaya yaptıkları baskın esnasında binanın infilak ettirildiğini, üç arkadaşının burada şehit düştüğünü, kendisinin de aralarında olduğu 12 güvenlik görevlisinin yaralandığını söyledi.
Şehit arkadaşlarına Allah´tan rahmet, yaralı arkadaşlarına ise şifa dileyen Serkan Horasan, bunun için ailesine kavuşmanın buruk sevincini yaşadığını dile getirdi.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli