Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNMARSİFED görev bölümü yaptı

GÜNMARSİFED görev bölümü yaptı

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) ilk Yönetim Kurulu Toplantısını 10 Eylül 2014 Salı günü Federasyon Merkezinde yaptı.

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) ilk Yönetim Kurulu Toplantısını 10 Eylül 2014 Salı günü Federasyon Merkezinde yaptı.
İsa Tamer Çelik’in kurucu başkanlığını yaptığı Federasyonun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına; Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı M. Çetin Mirap ve Biga Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zekai Baş seçildi.
Federasyon Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine, Balıkesir Genç İş Adamları Derneği Başkanı Rahmi Kula girdi.
Toplantıda, federasyonun fiziki yapılanması ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonunun kuruluşunun hemen ardından, federasyona üye olmak amacıyla yeni iş dünyası organizasyonlarının başvurması memnuniyet ile karşılandı. Hedefin kısa zamanda Güney Marmara’nın geniş üyeli etkin bir federasyon yapısına kavuşacağı gözleniyor.
GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik, “Artan rekabet koşulları, ticaretin değişen şartları, inovatif çalışmalar ile yeni açılan kapılar, iş dünyamıza çok daha örgütlü olmayı, sorunları organize olarak çözmeyi, planlı ve programlı hareket etmeyi, haklarının peşinde güçlü bir şekilde koşmayı, verimli hareket ederek kaynakları tasarruflu kullanmayı ve ortak ihtiyaçların Federasyonumuz gibi kuruluşlarca karşılanmasını şart koşmaktadır” diye konuştu.
“Balıkesir ve Çanakkale illerinin oluşturduğu TR22 bölgesinde iş dünyasının ortak menfaatler doğrultusunda hareket etmesi ve amaçlanan işbirliğinin yakalanması en büyük arzumuz” bilgisi veren Çelik, “Hukuki alt yapısının Kalkınma Ajansları ile atıldığı bölgesel iş birliğinin sahada iş adamları tarafından oluşturulması yönündeki önemli adımın Federasyonumuzun kuruluşu ile atıldığını görmekteyiz. Hedefimiz Güney Marmara Bölgesinin entegre olmuş bir bütün olarak hareket etmesi; iş dünyasının ortak hedefler ve işbirliği ile bölgenin kalkınmasına maksimum katkıyı vermesidir” diyerek sözlerini noktaladı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false