Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Güreli, Bandırma esnafını dinledi

Güreli, Bandırma esnafını dinledi

Ülkemizin saygın gazetecilerinin başlarında yer alan Nail Güreli, Posta gazetesi için kentimiz esnafıyla sorunları üzerinde röportajlar gerçekleştirdi.

Ülkemizin saygın gazetecilerinin başlarında yer alan Nail Güreli, Posta gazetesi için kentimiz esnafıyla sorunları üzerinde röportajlar gerçekleştirdi. Güreli, çeşitli mesleklerde çalışan 10 esnafın sorunlarını dinlerken, Doğan Haber Ajansı Bandırma Muhabiri Erdem Özcan da, bu röportajların fotoğraflarını çekti.  Güreli, bu bağlamda balıkçı, manav, börekçi, helvacı, ticari taksi şoförleri, ayakkabıcı, yoğurtçu ve büfe işleticisi esnaf ile görüşmeler gerçekleştirdi. Ülkemizin çeşitli kentlerindeki esnafın sorunlarını dinleyen Güreli`nin röportajı, Posta gazetesinde, 5 Mart 2013 günü yayınlanmaya başlayacak.  Deneyimli gazeteci Güreli, yine Posta gazetesi için sekiz yıl önce esnaf sorunları konusunda, Bandırma`ya gelerek, röportajlar yapmıştı.
Anne tarafından Bandırmalı olan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti`nin eski başkanlarından Güreli, geçtiğimiz yıllarda, Bandırma`da gerçekleşen birçok etkinlik ve panele konuşmacı olarak katılmıştı.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli