Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Güreş İhtisas`ta Turaçlı yeniden güven tazeledi

Güreş İhtisas`ta Turaçlı yeniden güven tazeledi

1949 yılında kurulan Bandırma Güreş İhtisas Kulübü'nün genel kurulunda Hacı Orhan Turaçlı, yeniden başkanlığa getirildi. Ata sporumuzu geçmişten günümüze gelecek kuşaklara aktararak Bandırma`nın adını er meydanlarında gururla temsil eden Bandırma Güreş İh

1949 yılında kurulan Bandırma Güreş İhtisas Kulübü'nün genel kurulunda Hacı Orhan Turaçlı, yeniden başkanlığa getirildi. Ata sporumuzu geçmişten günümüze gelecek kuşaklara aktararak Bandırma`nın adını er meydanlarında gururla temsil eden Bandırma Güreş İhtisas Kulübü, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.
Verem Savaş Dispanseri'ndeki genel kurulda genel kurulda Divan Başkanlığına Hüseyin Şenol, yardımcılıklarına Rıdvan Taşdemir, Ali Sert`in seçilmesinin ardından saygı duruşu yapıldı. Faaliyet ve çalışma raporu okundu.
Raporda, kulübün genç bulup yetiştirerek verilen ata sporu mücadelesinde beden terbiyesi tarafından düzenlenen turnuvalara katılarak ve başarılı sonuçlar alındığı vurgulanırken, dededen toruna Acar`lar anıtları”nın Bandırmaya dikilmesi noktasında verilen çabalar anlatıldı.
Bu noktada belediye ile yapılan temaslarda sahil kenarında yer seçimi yapıldığı, anıtların yapımı için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile girişimlerin sürdüğü belirtildi.
Faaliyet ve çalışma raporu ile denetleme raporu ve gelecek dönem tahmini bütçelerin okunması, müzakeresi ve oylanmasının ardından yeni dönem yönetim kurulu seçimlerine geçildi.
Bandırma Güreş İhtisas Kulübü yönetim kuruluna Orhan Turaçlı, H. Erdem Özcan, Ali Kemal Sert, Mehmet N. Hazar, Ali Acar, Süavi Yaman ve Özden Türker yeniden seçilirken, Numan Satırcı, Namık Çapraz, Murat Acar, Erol Aydoğan, Sezgin Karalar, İrfan Acar yedek üyeliklere, Orhan Orgarun, Ramazan Muslubaş ve Reha Arpacı, denetim kurulu üyeliklerine seçildiler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı