Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Gürsel, Denizlispor mağlubiyeti ardından konuştu

Gürsel, Denizlispor mağlubiyeti ardından konuştu

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel “Denizlispor mağlubiyetini saha dışında aramak doğru değil”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel “Denizlispor mağlubiyetini saha dışında aramak doğru değil” 
TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Bu hafta 4-3 biten Denizlispor müsabakasının sonuçlarını saha dışında aramak doğru değildir. Gerek ülkemiz liglerinde gerekse küresel rekabette ilk yarısı 3-0 önde kapatılan ancak maç sonucu 4-3 mağlubiyetle biten ilk maç Bandırmaspor-Denizlispor müsabakası değildir. Önemli olan lig sonunda takım olarak nerede olduğumuzdur. Menemenspor deplasmanından alacağımız puanlarla Denizlispor yenilgisini telafi edip lige kaldığımız yerde devam etmek istiyoruz.” dedi. 
Denizlispor müsabakasında alınan sonuçtan kendisinin sorumlu olduğunu itiraf eden Gürsel “Cezalı olmamdan dolayı her ne kadar Denizlispor müsabakasında saha içinde olmasam da bu maçın sorumluluğu şahsıma aittir. 4-3 yenildiğimiz müsabakada yediğimiz 3 gol duran top organizasyonundan, duran top organizasyonlarıyla ilgili eksikliklerimizi kısa sürede çalışarak kapatacağız.” diye konuştu. 
Gürsel, bir soru üzerine “Yollarımızı ayırdığımız oyunculardan dolayı kadro sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ara transfer döneminde Kulüp Başkanımız Onur Göçmez’in de ifade ettiği gibi birkaç oyuncuyu kadromuza dahil edebiliriz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli