Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Gürsoy da Kent Konseyi Başkanlığına Aday

Gürsoy da Kent Konseyi Başkanlığına Aday

Gürsoy, Kent Konseyini siyasetin arka bahçesi olmaktan kurtarmak için bu mücadeleye giriyorum. Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Gürsoy, Kent Konseyini siyasetin arka bahçesi olmaktan kurtarmak için bu mücadeleye giriyorum. Başkanlık yarışında ben de varım dedi.
Kent Konseylerinin, 5393 sayılı Belediye Kanunu ve 26313 sayılı Yönetmeliği'ne dayanarak kurulmuş yapılardan olduğunun unutulmaması gerektiğini de belirten Bandırma  911 Arama Kurtarma Derneği ve Dağcılık Kulübü Başkanlığını da yürüten Gürsoy, Kent Konseyini siyasetin arka bahçesi olmaktan kurtarmak için bu mücadeleye giriyorum. Başkanlık yarışında ben de varım dedi.
BEN DE ADAYIM
Mustafa Gürsoy, Kent Konseylerinin,  kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek olduğunu, Merkezi yönetimin, yerel yönetimin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının ve sivil toplumun ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu; kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği ortak aklın ve uzmanlaşmanın esas olduğu demokratik yapılar ile yönetişim mekanizmalarını ifade ettiğinin de bilincinde olduğunu belirterek, Kent Konseyini siyasetin arka bahçesi olmaktan kurtarmak için bu mücadeleye giriyorum. Başkanlık yarışında ben de varım dedi.
HİÇBİR SİYASİ PARTİYE ÜYE DEĞİLİM
Hiçbir siyasi partiye üye olmadığını da belirten Mustafa Gürsoy, adaylığı onusunda da şunları söyledi, Kent Konseyi Başkanlığına bende adayım. Hiç bir siyasi partiye de üye değilim. Bu güne kadar halkım ve devletimiz ve milletimiz için yaptıklarım ortada. Bir dönemde kent konseyi yürütme kurulu üyeliği yaptım. Gençlik komisyonunun kurulması için onay veren yürütme kurulu üyelerinden biriyim. Termik santrale hayır diyen bu konuda binlerce broşür bastıran dağıtan bir imza toplayan bir kardeşinizim.     


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı