Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Güvenli eğitim için önemli kararlar alındı

Güvenli eğitim için önemli kararlar alındı

Balıkesir´de, okul öncesi eğitim kurumlarının müdürleri bir araya geldi.

Balıkesir´de, okul öncesi eğitim kurumlarının müdürleri bir araya geldi.
21 Eylül 2020 Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflarla başlayacak olan uyum eğitimi süreci hazırlık faaliyetleri kapsamında okul öncesi eğitim kurumları müdürleriyle toplantı gerçekleştirildi.
Karesi Şehit Mesut Yağan Anaokulu´nda İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız başkanlığında 11 Eylül günü gerçekleştirilen toplantıda, 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan uyum eğitimi sürecinde ve öncesinde yürütülecek çalışmalar, okullarda COVID-19 salgınına yönelik alınacak tedbirler masaya yatırıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, toplantıdaki konuşmasında: ?21 Eylül 2020 Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflarla yüz yüze eğitime başlıyoruz. Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzde, sorumluluğumuzun her zamankinden çok daha fazla olacağı bir süreç var. Ama ben inanıyorum ki siz değerli okul müdürlerimiz sayesinde bu süreci de başarı ile atlatacak; okullarımızda yüz yüze eğitim faaliyetlerini kusursuz bir şekilde yürütmüş olacağız. Emekleriniz, gayretleriniz için teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli