Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hafsa Sultan Anadolu Lisesi tekrar Avrupa’da

Hafsa Sultan Anadolu Lisesi tekrar Avrupa’da

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, “Erasmus Projesi” kapsamında, Prag, Budapeşte ve Brüksel’de, mesleki eğitim alanında birçok işletmeyi ziyaret ederek, “Turizm Sektöründe Hijyen Stajı” isimli gerçekleştiriyor

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, “Erasmus Projesi” kapsamında, Prag, Budapeşte ve Brüksel’de, mesleki eğitim alanında birçok işletmeyi ziyaret ederek, “Turizm Sektöründe Hijyen Stajı” isimli gerçekleştiriyor.
Liseden yapılan açıklamada şu bilgi verildi:
“Yeni Erasmus projemiz 2020-1-TR01-KA102-080859 nolu, ‘AB’de, Turizm Sektöründe Personel Hijyeni Stajı’ projemizde, Çekya Prag başkentinde, 5 yıldızlı Le Palais Oteli’nde, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, 3 yıldızlı Veritas Oteli’nde ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de, 3 yıldızlı Tek İnn Oteli’nde, 3 haftalık yurt dışı mesleki eğitimlerini tamamlayacaklardır. Proje kapsamında, her akışta 5 katılımcı öğrenci ve 1 refakatçi öğretmen yer alacaktır. Projemiz, Türkiye Ulusal Ajansı’ndan 35.119 Euro hibe kazanmıştır. Projemizin temel amacı, konaklama ve seyahat hizmetleri alanında mesleki eğitim alan öğrencilerimizin, Avrupa’nın önemli başkentlerindeki yıldızlı otel işletmelerinde kaliteli, nitelikli ve uluslararası standartlara uygun mesleki eğitim almaları, kişisel beceri ve deneyimleriyle birlikte yabancı dillerini geliştirmeleridir. Öğrencilerimiz, geleceğin turizm sektöründe aranılan eleman olacaklardır.”
 Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Hafsa Sultan Anadolu Lisesi tekrar Avrupa’
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı