Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Hakan Tar muhtar adayı oldu

Hakan Tar muhtar adayı oldu

Erdek’te yaşamını sürdüren Hakan Tar (59) muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Erdek’te  yaşamını sürdüren Hakan Tar (59) muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

Erdek İlçesi’nde Halitpaşa Mahallesi Muhtarlığı görevine kendisinin de talip olduğunu söyleyen Hakan Tar “Seçilirsem ilçemin ilk engelli muhtarı olacağım. Mahallemi en iyi yerlere taşımak için var gücümle çalışacağım” dedi.  

Erdek İlçesi Halitpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 59 yaşındaki Hakan Tar, mahallesinden muhtar adayı olduğunu duyurdu. 

Çevresindeki dost ve akrabalarının telkinleriyle muhtarlığa adaylığını açıklayan Hakan Tar “Ben engelime rağmen her işimi kendi başıma rahatlıkla yapabiliyorum. İnsanlarla güzel iletişim kurabiliyorum. Yıllardır bu mahalledeyim sorunlarını biliyorum. Her engeli aşacak gücüm var ve bunu defalarca ispatladım. Beni tanıyanlar bunu çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.  

Ulaşımını motorlu bisikletiyle sağlayan Tar, çocukluğunda geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle engelli hale geldiğini hatırlatarak, "Engel bedende değil, zihindedir. Zihinleri değiştirirsen, tüm engelleri aşabilirsin. En büyük engel sevgisizliktir. Ben sevgi dolu, yardımsever, ümidini hiç bir zaman yitirmemiş, çocukluğumdan beri çalışan, zorluklarla mücadele eden engelli bir muhtar adayıyım. Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yapan pilot bir babanın çocuğuyum. Bedensel engelli olmam çalışmama en iyi şekilde görev yapmama engel değil. İlçemi ve halkımı çok seviyorum, mahallemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum bu inançla yola çıktım." dedi. 

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Hakan muhtar adayı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı