Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Hakan Yücel’den Galatasaray gecesi açıklaması

Hakan Yücel’den Galatasaray gecesi açıklaması

Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel, “5 Temmuz’da gerçekleştireceğimiz şampiyonluk gecemizde büyük coşku yaşayacağız” dedi.

Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel, “5 Temmuz’da gerçekleştireceğimiz şampiyonluk gecemizde büyük coşku yaşayacağız” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba akşamı, Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşecek geceye, 23. Şampiyonluk Kupası’nın da getirileceğini belirten Yücel, şu bilgiyi verdi:
“Galatasaray Kulübü, şampiyonluk kupasını ülkemizde sadece 21 derneğe gönderiyor. Kulübümüzün güvenerek gönderdiği bu dernekler arasında Bandırma da var. Gecemizde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası eşliğinde Beyza İrtürk, Yusuf Dede ve Özkan Kef şarkılarını seslendirecek. Özkan Kef, Galatasaray marşlarını seslendiren sanatçı. Beyza İrtürk ise “TV-8”de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasına katılıp, finale kalmış ve Hadise’nin ekibinde yer almıştı.”
Kulübe yeni üye olanların beratlarının verileceği geceye Galatasaray Kulübü’nü temsilen yönetim kurulu üyesi Bora Bahçetepe ve eski yönetim kurulu üyesi Alper Narman’ın katılacağını belirten Yücel, şöyle konuştu:
“Gecemize yoğun bir ilgi var. Çok eğlenceli bir gece olacağını düşünüyorum. Şampiyonluk gecemize kendisine bağlı konservatuvar orkestrasını gönderecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum.”
Geceye Bursa BANDOROL Bando Takımı’nın da katılarak renk katacağını vurgulayan Yücel, ayrıca konuklara, yeni basılan “Sarı-Kırmızı Dünyası” isimli derginin ücretsiz dağıtılacağını, derneklerinin 150’nin üstünde üyesi bulunduğunu sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı