Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Halitpaşa ve Sahil Mahallesi Sakinlerinden Kaymakama Tezerenli Ziyaret

Halitpaşa ve Sahil Mahallesi Sakinlerinden Kaymakama Tezerenli Ziyaret

İlçemiz Halitpaşa ve Sahil mahallelerinde oturan yazlıkçılarımız,tanınmış oyuncu Erol Tezeren önderliğinde Kaymakam İsmail Kaygısızı makamında ziyaret etti.

İlçemiz  Halitpaşa ve Sahil mahallelerinde oturan yazlıkçılarımız,tanınmış oyuncu Erol Tezeren önderliğinde Kaymakam İsmail Kaygısız`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette usta oyuncu Erol Tezeren ve mahalle sakinleri, Kaymakam İsmail Kaygısız`dan, Erdek`te, geçen yıllarda yeni hastanenin yapım aşamasında geçici hastane olarak kullanılan Nilüfer Uman Sağlık Ocağı`nın yeniden, bölgede oturan vatandaşlar için hizmet vererek, en azından bir doktorun veya hemşirenin orada bulunmasını istediler. 
İki mahallenin sâkinleri, bu konuda mahallelerinden topladıkları imzaları Kaymakam Kaygısız`a  verdiler. Gelen bu talep üzerine Kaymakam Kaygısız, binanın şu an için belki kullanılmadığını, ancak o binanın kendilerine gerekli bulunduğunu ve Erdek İlçe Sağlık Müdürlüğü`nün, bu binada hizmet vereceğini, bu yüzden bu taleplerini kendi aile hekimlerine taşımaları gerektiğini, aile hekimlerinin isterlerse bir daire villa  kiralayıp, istedikleri yerde hizmet verebilme yetkilerinin bulunduğunu söyledi. Kaygısız, söz konusu konunun,  Nilüfer Uman`ın Erdek`e kazandırdığı binayla çözümlenmesinin imkansız olduğunu sözlerine ekledi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli