Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Halk Eğitim bu yıl da arı gibi

Halk Eğitim bu yıl da arı gibi

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da yoğun bir kurs programı uygulayacak.

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da yoğun bir kurs programı uygulayacak.
Kurum Müdürü Bekir Alkan, geçen yıl yüzün üstünde çeşit, toplam 205 kurs açtıklarını vurgularken, ?Bu yıl, bu sayının üstüne çıkmayı hedefliyoruz? dedi.
2017-2018 eğitim-öğretim yılında, genel kurslar, mesleki kurslar ve sosyal-kültürel kurslar açacaklarına işaret eden Alkan, ?Bunların yanı sıra mezunlar için YGS ve LYS kurslarımız da olacak? diye konuştu.
Bu yıl merkezde ilk kez seramik ve İzmir çinisi kursu da açacaklarına dikkati çeken Alkan, en önemli sıkıntılarının, yer problemi olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi: 

?Binamızda sadece dört sınıflık yerimiz var. Kurs sayımızın artması için mutlaka yeni dersliklere ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda belediyemizden de destek bekliyoruz. Bu arada, kadın girişimcilerimizin ürünlerini satmaları için de bir yere ihtiyacımız bulunuyor.?
Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, açılması plânlanan kursları şöyle sıraladı:
Bilgisayar kullanımı, hızlı klavye kullanımı, bilgisayar destekli muhasebe, İngilizce 1-2, AÖO-AÖL-YGS-LYS ve KPSS sınavlarına hazırlık, el sanatları, el nakışları, kadın giysileri dikimi, makine nakışı, resim, müzik enstrümanları yapımı, kuaförlük, cilt bakımı, ahşap boyama, katı, sıvı, gaz yakıtlı kalorifer ateşçisi, havuz suyu operatörlüğü, fotoğrafçılık, evde çocuk bakımı, hasta ve yaşlı refakatçisi, cenaze hizmetleri, emlak danışmanlığı, avcı eğitimi, halk oyunları, bağlama eğitimi, Türk Halk Müziği, okuma-yazma, hijyen, MTSK sınav sorumlusu, arı yetiştiriciliği, zeytin ağacı budama, sürü yönetimi eğitimi, bağımlılıkla mücadele eğitimi, seramik şekillendirme, Osmanlı Türkçesi imlası, aile eğitimi, aşçı çırağı ve yardımcılığı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Halk Eğitim gibi
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu