Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Halk Eğitim kursları sürüyor

Halk Eğitim kursları sürüyor

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, yeni açılan kurslar hakkında bilgiler verdi.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, yeni açılan kurslar hakkında bilgiler verdi. İstek ve belirli kursiyer sayısına ulaşılmasıyla birlikte yeni kurslar açtıklarını vurgulayan Alkan, şunları söyledi:
"2016-2017 Eğitim-öğretim döneminde şu ana kadar bünyemizde toplam 138 kurs açıldı. Bu kurslarda ise 1709 kadın, 984 erkek olmak üzere toplam 2693 kursiyerimiz var. Her gün yeni kurslar açmak için çalışıyoruz. Gelen talepleri değerlendiriyoruz. Son olarak Oryantiring kursumuzun hocasını bularak açtık. Balıkesir´den bulduğumuz bu hocamız, ilçemizde görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine eğitim verecek. Ayrıca her pazar günü de öğrencilerimiz bu kurstan yararlanabilecek. Yine gelen talepler üzerine Bandırma´dan bulduğumuz Hakan İtmiş hocamızla birlikte kick-boks kursumuzu açtık. Bu kursumuzun da eğitimleri kapalı spor salonumuzda devam ediyor."
Müdür Alkan, Erdek´in ihtiyacı olan ?Turizm Rehberi? yetiştirme kuşunu da açmayı düşündüklerini, ancak kurs için yeterli sayıya ulaşamadıklarını sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli