Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Halk Eğitim´den bir KOSGEB kursu daha

Halk Eğitim´den bir KOSGEB kursu daha

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi, geçtiğimiz günlerde açtığı ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) kursunu bir kez daha açıyor.

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi, geçtiğimiz günlerde açtığı ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) kursunu bir kez daha açıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda bir kez daha kurs açmaya karar verdiklerini bildiren İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, "Kasım ayı içinde açtığımız kursa çok yoğun başvuru almıştık. Gelen başvuruları değerlendirmeye alarak 30 kişiyle kursu başlatmıştık. Gelen yoğun talep üzerine bir kez daha kurs açmaya karar verdik." dedi.
Halk Eğitim Merkezi´nin açtığı KOSGEB kursu için başvuru sayısının yine çok yoğun olduğu bildirilirken bugün mülakat yapılacağı, seçilen 30 öğrenciyle 8 Aralık tarihinde kursun başlayacağı ve 9-10 ve 11 Aralık tarihleri boyunca 4 gün süreceği öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Halk Eğitim KOSGEB kursu daha
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli