Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Halk Eğitim´den "Sağlıklı Yaşam" Semineri

Halk Eğitim´den

Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan "Bağımlılıkla Mücadele" çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik bir seminer verildi.

Erdek Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan "Bağımlılıkla Mücadele" çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik bir seminer verildi.
Reşhit Mazhar Ertüzün Anaokulu 5 yaş öğrenci gurubuna sabah ve öğlen olmak üzere ayrı ayrı olarak düzenlenen seminere öğrenciler büyük katılım gösterdi.
Atatürk İlkokulu rehber öğretmeni Ömer Faruk Devekuşu´n sunumuyla gerçekleşen, "Sağlıklı Yaşam" konulu seminerde, öğrencilere eğitici oyunlar ve şarkılar eşliğinde bağımlılığın zararları ve sağlıklı yaşamanın yararları anlatıldı.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bağımlılıkla mücadeleyle ilgili, anaokulundan başladıkları çalışmalara ilkokul, ortaokul ve liselerle devam edileceğini bildirdi. Bayrak devam eden konuşmasında şu ifadelere yer verdi. "Bu seminerleri düzenlememizde ki amacımız, ülkemizin kanayan yarası haline gelen ve gençlerimizin geleceğini karartan teknoloji bağımlılığı, sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı gibi tüm bağımlılıklarla mücadele etmek, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçlendirmek. Düzenlediğimiz bu seminerler yılsonuna kadar devam edecek ve merkez okullarımızla köy mahalle okullarımızın hepsinde bağımlılıkla ilgili sunumlarımızı yapacağız. Buradan ayrıca seminerlerimize eğitici olarak katılan ve sunumlarımızı gerçekleştiren Atatürk İlkokulu Rehber Öğretmeni Ömer Faruk Devekuşun´a teşekkür ediyorum.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli